Cobaan Membunuh Jerawat

>> Tuesday, 10 April 2012

Arghhhh,jerawat....

Weekend lepas sy ke Klinik Mohd Sulaiman setelah produk2 lain tidak menjadi untuk sy. Hoho, sangat tension sebenarnya dengan jerawat ngan parut ni. Jerawat start naik sejak di sekolah menengah dulu. Then tak pernah2 surut. My mom pun suggestkan untuk ke klinik sebab anak kawan dia pun pg klinik tu. Dan resultnya, no more jerawat kt muka dia. Just tinggal parut je...

Doc cakap jerawat sy ni puncanya adalah resdung /omg

2 beg plastic okey~~

nilah semua ubatnya..

Berharap sangat jerawat ni akan hilang sepenuhnya sebelum hari bahgia.huhu...

Untuk minggu pertama, jerawat alhamdulillah makin kecut /blush


**istiqamah


8 comments:

Anonymous 10 April 2012 at 11:43  

sy pon g klinik kulit che..ni dah sebulan lbh..jrwt ilang cume tgl parut..rs muke jnis kite mmg kn amk ubt klinik kan??hehe..abs beratus tp bbaloi2..hihi.. -N-

Diyana Abdullah 10 April 2012 at 12:10  

yeke n,npe xckp awl2?hehe..klu tau lme dh pg.xla b'hbs kt produk2 lain.mmg b'baloi klu menjadi :)

Syafi Najihah 10 April 2012 at 21:29  

pkai vco jadi x?
brape ratus abis kt klinik tu?

Diyana Abdullah 11 April 2012 at 15:43  

jadi cume kesannya lmbt skit.then ari 2 t'stop jap amik vco,2 yg mkin menjadi2 jerawat ni.huhu...sy pnya hbs RM210

Mohd Izwan 19 August 2015 at 09:18  

Habis berapa ni?

Mohd Izwan 19 August 2015 at 09:19  

Habis berapa ni?

Yana Nana 2 October 2016 at 06:48  

Sis, nk tnya... pencuci tu pkai mcm mana yer? Sekrg muka dah oke ke? Brpe lama ambik masa?

Yana Nana 2 October 2016 at 06:48  

Sis, nk tnya... pencuci tu pkai mcm mana yer? Sekrg muka dah oke ke? Brpe lama ambik masa?